Musica de la setmana (una puta meravella)

Comencem amb energia i amb aquests tal Vagina Town que trobo per sorpresa al canal KEXP. De Nantes al món, amb un nom ben cridaner, un so garatge brut sense manies, actitud, temàtiques adients per a adolescents, un vestuari cridaner si hi ha càmeres i molta actitud.

Grandaddy van irrompre l’any 2000 amb aquest “The Sopthware Slump“. La seva relectura tecnològica de vells himnes Neil Young va avançar-se al temps i als invents actuals de Bon Iver i Lambchop. Robert Grima els va dur a tocar a Barcelona i els vam veure quatre gats a la 2 del Razzmatazz. Ara tornen al Primavera Sound. Aquesta setmana moria Kevin Garcia, baixista fundador de la banda.

De l’Spotify de Lucas Quejido, amo i senyor del bar La Sinia, la música de Lloyd Miller, musicòleg del món amb més d’un centenar d’instruments musicals sota control. El seu disc, “Oriental Jazz“, és “una puta meravella”, com ho diria Lucas. Jazz i aires exòtics barrejats, música iraniana, segons sembla. Una mostra.

Tanco el repàs, ho sé, sóc pesat, amb l’altre amo i senyor de l’escena musical actual. El darrer vídeo del rei Midas Kendrick Lamar. “Una puta meravella”

Share Button

Deixa un comentari