Look Here – Mose Allison / The Clash (1965 / 1980)

La inclusió de “Look Here” al repertori de triple “Sandinista” de The Clash de 1980 sembla dur un homenatge implícit al “Young Man Blues”, també d’Allison, que van reinterpretar The Who al “Live at Leeds” de 1970. Al pic de la seva carrera, The Clash semblen acceptar el rol d’estrella en la línia de successió de grans bandes de rock angleses que els Who van encapçalar durant els 70’s. Dels Who als Clash, la carrera d’ambdós grups demostra que l’aiguabarreig sense manies d’estils diferents és condició bàsica dels qui busquen transcendir.

Look here, what you think you gon’ be doin’ next year
No lie, how you know you not gon’ up and die
No doubt, soon enough your friends will find you out
Take care you know you might not have much time to spare

I say, how long have you acted up this way
What know, when you gonna get your own floor show
I’m hip, you could use a button on your lip
Look here, what you think you gon’ be doin’ next year

Share Button

Deixa un comentari