Palomeras, Sampere & Mwanza Mujila – Poesia, Ritme & Estil

Hollister 5320, Aquesta nit no parlis amb ningú, Tram 83.

tres llibres de gener

Hollister 5320″ (L’Altra Editorial, 2015) rescabala la memòria dels temps fotuts del darrer segle XX a casa nostra. Un altre llibre de la guerra? Un altre llibre de la represàlia franquista? La convulsió li escau a la poesia. Amb un extra d’amargor i un altre de duresa. Per a estomacs forts. Sobre tot això.
Aquesta nit no parlis amb ningú” (Editorial Les Males Herbes, 2015) Per a provar estils diferents, històries de fantasmes, amb apareguts a la carretera, traumes del passat i experiències concèntriques, peixos que es mosseguen la cua i aquells consells que sempre ens passem pel forro.
Tram 83″ (Edicions del Periscopi, 2015): Tu que dius haver-ho tastat tot, ¿vols saber com sona la prosa escrita al ritme de vells tambors?, ¿Vols escoltar el lament desbocat de qui et parla de gana i de diamants? Els fotuts diamants i els exploradors, els dictadors, les mines i els trens fets un desastre que fan la ruta nord sud. Escolta al Lucien i al Requiem. T’has de deixar fer per les seves llengües quan parlen. Free Jazz i etc… (Encara que New Orleans no tingui res a veure)

Acompanyem el cóctel amb Latin Jazz Quintet – Cha Cha King

Share Button

Deixa un comentari